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EXHIBIT A 

 
 
 

 
 
 

 

• Submit this completed form to the home department no later than 
twenty (20) days prior to the requested pay date. If submitted later than 
twenty (20) days prior to the payroll, it may be processed on the 
following payroll. 

 
 

Print Name _____________________________ Employee ID Number: ___________   
 
Department Name: ________________________ 
 

I am requesting a payout of the retention benefits that I have earned.  Only those 
employees that began their employment with DuPage County on or before 
November 30, 2002, and have continuous service with DuPage County are 
eligible for retention benefits (see Policy 6.5 – Employee Retention).  I 
understand that this is a one-time request, and I will be paid my entire retention 
benefit balance. Once this benefit has been paid out, I understand I am no longer 
eligible for this benefit. 
 
I am eligible for _____________ hours, which equal 120 days of retention pay. 
 

Retention benefits are allowed to be paid out in one full payment, or two partial 
payments, at the employee’s direction. If electing two partial payments, these 
payments must be paid within a six (6) month period.  If an employee elects to 
take two partial payments, the payments do not have to be an equal number of 
hours.  Employees will be paid based upon their payrate at the date of their 
actual payment(s). Payment(s) for these requests will be processed on the 
indicated payroll, assuming the request has been submitted a minimum of twenty 
(20) days prior to the requested payroll. 
 
I understand that if I elect to take two (2) partial payments, once the first payment 
is made, I must take the second payment within six (6) months, as indicated 
below. 
 
*Please include your requested retention pay schedule below: 
 

Payroll Date Requested Retention Requested (in hours) – Total 120 days 

  

  

 
Employee Signature: __________________________   Date: ____________________ 
 
cc: Human Resources Department  

DU PAGE COUNTY  
REQUEST FOR EARLY DISBURSEMENT OF  

RETENTION BENEFITS-NON-RETIREE 


